Úvodní stránka

Zahájili jsme společně nový školní rok 2017/2018

(každý ročník se bude učit samostatně, pouze 3. a 5. ročník bude vyučován společně na hudební a tělesnou výchovu).

61 žáků navštěvujících školu je přímo z Rudíkova a 77 žáků dojíždí z okolních obcí (19 z Vlčatína, 15 z Hroznatína, 10 z Horních Heřmanic, 10 z Přeckova, 7 z Bochovic, 5 z Nového Telečkova, 4 z Oslavičky, 3 z Trnavy, 2 z Batouchovic a po jednom žákovi z Třebíče a Velkého Meziříčí).

Změny nastaly i ve složení pedagogického sboru – do našich řad jsme přivítali novou paní učitelku Šárku Uhrovou, která se stává třídní učitelkou 4. ročníku. Po dobu nepřítomnosti vedoucí vychovatelky Petry Robotkové bude v prvním oddělení školní družiny zastupovat Anděla Hortová, druhou vychovatelkou školní družiny bude Jana Dvořáková.

Slavnostní den to byl také pro naše nové prvňáčky a jejich rodiče. V tomto školním roce máme opravdu velmi početnou první třídu – 23 žáků. Ve tvářích dětí bylo znát, že se do školy opravdu těšily, nejen proto, že se ocitly v dobře známém prostředí, jelikož ve stejné budově navštěvovaly již mateřskou školu. Prvňáčky společně s ředitelem školy přivítal i pan starosta Rudíkova Zdeněk Souček. Ti je všechny před jejich dojatými rodiči slavnostně ošerpovali na památku oranžovou šerpou s nápisem Prvňáček 2017/2018 a logem naší školy a odměnili je drobnými dárky a kytičkou. Dárky obdrželi prvňáčci i od Kraje Vysočina, a to v podobě kufříků s dárky s tematikou bezpečného a zdravého vstupu do školy a stavebnice Roto z Vysočiny, se kterou stráví čas především v hodinách pracovních činností. S dárky se přidala i společnost Bovys, která bude nejenom prvňákům, ale žákům celé školy dodávat jedenkrát týdně zdarma ovoce či zeleninu. 


Zobrazení: Alba | Podle data

« zpět | hlavní kategorie

Školní ples


Přidáno 25. 2. 2019 12.34, autor: Lenka Pužová

Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru